Breaking news

Iată cum îţi dai seama că eşti un jucător profesionist de cazino

Nu există jucător care să nu cocheteze cu ideea de jucător profesionist. Este încununarea finală a unei experienţe vaste de jucător, ca numele tău să intre în galeria marilor jucători profesionişti ai lumii. Sunt câteva semne care îţi pot transforma acest vis în realitate, semne pe care le vom detalia în rândurile de mai jos.

Eşti un maestru al disciplinei

Pokerstars casino este locul unde îşi dau întâlnire jucătorii profesionişti de poker la nivel mondial. Cel mai popular joc de joc de poker este Texas Hold’em, joc care este pionul principal în turneele profesioniste de poker. Regulile sunt simple, însă modul în care se desfăşoară jocul este cel care atrage în mod special. Poţi avea parte de o desfăşurare lină dar şi de una în forţă. În egală măsură valoarea cărţilor stabileşte învingătorul dar şi o cacialma bine pusă în scenă. Jocul de poker este în esenţă un joc care se bazează mai mult pe abilităţile personale decât pe noroc.

Pe parcursul jocului, jucătorii sunt tentaţi însă să uite de disciplină şi să ia decizii care o ignoră complet. Un maestru al disciplinei va urmări pas cu pas strategia personală şi nu va face nici un rabat de a o pune în practică. Disciplina este însuşirea care te va ajuta constant în asigurarea câştigului, deci trebuie să o aplici pe toată durata jocului. Dacă nu poţi să fi disciplinat în joc, renunţă la a spera că poţi deveni un jucător profesionist. Dacă însă eşti adeptul disciplinei şi o pui în practică la fiecare mână de joc, atunci premisele sunt favorabile pentru tine.

Ştii să îţi gestionezi bugetul

Bugetul are o importanţă majoră în orice joc de noroc. În funcţie de acesta îţi stabileşti o strategie de joc şi o pui în practică la jocul de poker. Jocul de poker este însă unul spectaculos şi nu se desfăşoară liniar, fiind plin de surprize, ceea ce îl face de altfel şi atât de popular. Să ştii să îţi manageriezi corect bugetul este apanajul unui jucător profesionist de poker.

Managerierea bugetului nu trebuie însă să îţi ia din frumuseţea jocului şi să persişti în a plasa de fiecare dată aceleaşi mize sau să faci aceleaşi acţiuni. Să ştii să jonglezi cu bugetul este adevărata însuşire a unui profesionist şi acest lucru presupune să fi şi rezervat în egală măsură în care poţi să fi expansiv. O carte bună te poate determina să faci all în, în timp ce o carte proastă te poate face să mergi la cacealma. În final, este vorba despre experienţa de joc care dictează în folosirea bugetului alocat jocului, însă trebuie să dai dovadă întotdeauna de precauţie.

Alegi mereu jocurile care trebuie

Toate cazinourile oferă promoţii care constau în participarea la turnee de cazino. Să ştii însă să le alegi pe cele mai bune este însuşirea unui jucător cu adevărat profesionist. Sunt demne de interes turneele la care participarea este gratuită şi care oferă premii substanţiale. Trebuie doar să le triezi şi să alegi jocurile cele mai bune pentru tine. Dacă participi la un turneu de poker cu mai multe mese, orientează-te către cele cu mize mai mari, care implicit aduc premii mari.

Dacă participi la un joc cu mize mici, durata acestuia se poate prelungi la nesfârşit pentru că toţi jucători sunt reticenţi în a face acţiuni decisive. Un joc care are miză are şi participanţi redutabili, cu abilităţi evidente în joc. Nu în ultimul rând apreciază aceste jocuri prin prisma bugetului pe care îl ai la dispoziţie şi ia o decizie în funcţie de acesta. Chiar dacă nu vei ocupa podiumul, vei putea să îţi îmbogăţeşti experienţa de joc, cea care contează cu adevărat pentru un jucător profesionist.

Îţi place să joci alături de alţi jucători

Dacă nu îţi poţi etala talentul nativ la jocuri în faţa altor gambleri iscusiţi, jocul îşi pierde din interes. Pe această caracteristică se bazează şi marile turnee, aducerea împreună la masa de joc a unor jucători experimentaţi. Aceştia duc jocul la un cu totul alt nivel şi fac din turneu un punct de atracţie mediatic. În fond, faci ceea ce îţi place şi rezultatele în acest caz nu au cum să nu apară. Competiţia este strânsă, toţi ceilalţi jucători sunt redutabili, aşa că o să îmbini de minune abilităţile personale cu socializarea. Jocurile de cazino sunt prin excelenţă jocuri care implică la maxim socializarea, aşa că de ce să nu te bucuri de ea?

Îţi poţi seta obiective realiste

Dacă te gândeşti la un turneu Pokerstars, ştii că premiile puse în joc sunt cu adevărat impresionante. Se poate ajunge la câştiguri de MILIOANE de dolari, ceea ce face de fapt că aceste turnee să fie atât de atractive. Nu în ultimul rând te gândeşti şi la recunoaşterea mondială pe care o asemenea competiţie o poate aduce, pe lângă brăţara de aur masiv de care ai parte ca şi câştigător. Poza de final în care ai pe masă premiul câştigat este cea care te va propulsa ulterior în elita jucătorilor profesionişti.

Până atunci însă lucrurile trebuie luate pas cu pas. Şi pentru a face acest lucru, trebuie să îţi stabileşti obiective cât se poate de realiste. Nu poţi ţinti din prima să devii campion mondial, acest titlu se cucereşte după ani de joc şi multe participări la turnee. Un obiectiv realist este să începi cu campionatele locale care să te propulseze în elita naţională. De aici porţile spre jocurile internaţionale sunt deschise şi nu îţi mai rămâne decât să bifezi cât mai multe competiţii de acest gen. Vei acumula puncte şi în final vei ajunge şi la o masă finală care să îţi aducă brăţara de campion.

Concluzie

Dacă eşti un maestru al disciplinei şi ştii cum să îţi gestionezi bugetul de joc, ai cele mai mari şanse să devii un jucător profesionist de cazino. Alege jocurile care trebuie, pune-ţi în evidenţă calităţile cu care eşti înzestrat şi stabileşte-ţi obiective realiste în joc. Este tot ceea ce îţi trebuie pentru a-ţi îndeplini visul şi insistă în a-l transforma în realitate!