Breaking news

Iată cum înjură consilerul lui Lăzăroiu, un cetăţean care s-a sinucis

Consilierul Ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu s-a apucat să înjure ca la uşa cortului pe un român nefecicit ce tocmai îşi lua zilele punându-şi capul pe şine în gara din Predeal. Şi pentru a afla toată lumea despre cum ştie să înjure, consilierul Mirel Axinte, a postat pe un blog întreaga poveste.

mirel-axinte-sebastian-lazaroiuMirel Axinte, consilerul lui Lăzăroiu a postat la finalul unui articol de pe site-ul Blogary.ro faptul că a fost martorul unei sinucideri în gara Predeal. În postarea pe blog, consilierul povesteşte cu lux de amănunte cum l-a înjurat de mama focului pe sinucigaş.

Sinucidere în gara la Predeal, chiar în faţa noastră, la 2 m. Noroc că mi-am dat seama ce face şi am apucat să-i zic Danei să se întoarcă cu spatele”, a scris Axinte. “A luat o înjurătură de la mine pe ultimele secunde ale existenţei: “Cât de tâmpit să fii sa te apuce traver… Oops.” Da. A decedat. S-a aşezat cuminte cu capul pe linie. I-am zis Danei să se întoarcă cu spatele, dar eu n-am mai apucat“, a scris consilierul pe site-ul Blogary.ro.

Un alt utilizator al blogului care a citit comentariul consilerului îi răspunde: “Regret enorm Mirel că ai văzut asta. E un sentiment cumplit când un om moare lângă tine“.

Consilerul Mirel bravează în continuare şi spune că:  “Etecuru. Nu mi s-a părut cumplit. Cumplit era să cada cineva pe linia ferată şi să moară. Nu-mi plac sinucigaşii iar ăsta cu atât mai puţin, că şi-a ales să se omoare la câţiva metri în faţa Danei. Dacă vrei să te sinucizi, du-te-n p***a mă-tii şi fă-o pe pustii, nu într-un loc public. Sinuciderea (cu extrem de puţine exceptii) e un viol, un act demonstrativ, ostentativ şi penibil. Sinucigaşii publici ar trebui amendaţi, arestaţi şi bătuţi. Aşa cum nu te ca** în public, n-ar trebui nici să te sinucizi în public. Tare mi-e teamă ca la Sinaia-n gară ne aşteapta sinucigaşul din Sinaia. Or fi mai mulţi? O sectă? Un traseu turistic cu senzaţii mai tari decât Dracula?“, a spus Axinte.

Consilierul ministrului Lăzăroiu a declarat pentru realitatea.net că postarea a fost făcută la 5 minute după incident şi că regretă rândurile scrise.

>