Breaking news

Iată cu ce se ocupă Sebastian Lăzăroiu, consilierul lui Băsescu, plătit din bani publici

loading...

Sebastian Lăzăroiu, consilierul prezidențial al lui Băsescu, plătit din bani publici, ai tuturor românilor, atacă Antena 3, pe facebook, postând o fotografie cu o crainică a postului de știri în spatele gratiilor.

sebastian lazaroiu - antena 3Sebastian Lăzăroiu a postat pe pagina sa de facebook o fotografie editată, captură cu Mihaela Bîrzilă, din timpul prezentării unui jurnal de știri, peste care a desenat gratii.

Fotografia a fost postată la câteva ore după ce DNA a anunțat începerea urmăririi penale a postului de știri Antena 3, pentru complicitate la șantaj, la adresa administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

La postarea de pe facebook, Sebastian Lăzăroiu a scris: ”Noua grilă de programe”, insinuând că toți angajații Antena 3 vor fi băgați la zdup.

Lăzăreiu a postat alt mesaj pe facebook în care a scris: Postul își va schimba denumirea din Antena 3 în 3 Antena.

Consilierul lui Băsescu, angajat al statului român, în funcție de înaltă demnitate publică, similară cu cea de ministru, a încălcat grav un principiu de bază al justiției.

Începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se precizează în condul penal din România.

Mihaela Bîrzilă, crainica pictată de Lăzăroiu, a declarat în direct la Antena 3 că: sunt mândră că lucrez la Antena 3, lucrez aici din prima zi, atât am avut de spus.

Pentru postarea cu gratiile, Lăzăriu și-a luat multe comentarii ”acide” de la internauți

Claudiu BadeaNu te bucura de rău, că vine și răul tău!

Florian Smion: Nici cu perfuzie în cap nu te faci bine, slugă cu acte.

Gigi Gigione: Pune mâna pe muncă, nu mai sta toată ziua pe Facebook! Gratii… și după gratii adunătura voastră de lingăi!

Razvi Turc: Ți-o cumparat Băsescu calculator și ai descoperit paint-ul? Nici un copil de 5 ani nu e atât de prost și idiot să facă așa ceva…

Konstantin Nec: îii cam tremură mâna lu’ lăzăroiu când a desenat zăbrelele….

Florin Dan: Cocalare, ți se apropie sfârșitul. Ți se strânge lațul. Tu ești consilier prezidențial? Dacă da, ai facut de rușine această instituție, infantilule! Nici cu perfuzii în cap nu te mai face nimeni bine.

Întrucât Sebastian Lăzăroiu este consilier chiar și în timpul liber și părerile lui exprimate în spațiul public sunt cele ale unui demnitar, pentru că a încălcat principiul de nevinovăție la adresa unei persoane și instituții, ar fi cazul să își dea demisia.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic joi seară la emisiunea, La ordinea zilei, de la Antena 3, că Băsescu regretă gestul lui Lăzăroiu.

Președintele a fost șocat când a aflat de gestul lui Lăzăroiu. Este regretabil și îmi cer scuze în numele Administrației Prezidențiale și al Președintelui și sub nicio formă nu reprezintă punctul de vedere al lui Traian Băsescu”, a spus Bogdan Oprea.

Întrebat dacă Băsescu l-a demis pe Lăzăroiu, purtătorul de cuvânt a spus: Nu am cunoștință de acest lucru. Va decide domnul președinte în consecință.

La o jumătate de oră după declarația purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Sebastian Lăzăroiu a șters postările de pe facebook, la adresa Antena 3.

loading...