Breaking news

Iată cine este tânărul medic care ar putea deveni cel mai tânăr Preşedinte din istoria României

loading...

Sebastian Popescu este tânărul român care ar putea deveni în 2019, cel mai tânăr Preşedinte din istoria României. Decizia stă în mâinile celor peste 18 milioane de români cu drept de vot care peste câteva luni îşi vor alege noul Preşedinte pentru următorii cinci ani.

Sebastian Popescu este tânărul doctor medic veterinar care doreşte să-i ia locul lui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Desemnat candidat al PNR în 17 iunie 2018, de către Adunarea Generală a Noua Românie, Sebastian Popescu are nevoie de 200,000 de semnături pentru a putea ajunge pe buletinul de vot.

PNR începe campania pentru alegerile prezidenţiale

Toţi românii care îşi doresc un nou Preşedinte, sunt invitaţi să semneze pentru candidatul PNR, Sebastian Popescu.

Sebastian Popescu candidează la funcţia de Preşedinte al României pentru a reda speranţa românilor că schimbarea este posibilă doar atunci când crezi.

“Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Îmi doresc să reprezint România pe tot mapamontul şi să le spun tuturor ce oameni frumoşi, curajoşi, inteligenţi şi buni sunt românii. Îmi doresc să contribui la promovarea României în toată lumea, să afle toţi despre “Grădina Maicii Domnului”, aşa cum a denumit-o Papa Ioan Paul al II-lea în anul 1999 când a sosit pentru prima dată în România. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României”, a declarat Sebastian Popescu.

Toţi cei care vor să semneze pentru Sebastian Popescu şi să ajute la strângerea de semnături, pot solicita formularul de semnături, prin trimiterea unui email la adresa office@partidulnouaromanie.ro

Dacă vrei să tealături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie. 

loading...