Breaking news

Iată cei 26 de concurenți de la X Factor calificați în etapa Judges home visit

După trei zile de bootchamp, cei trei jurați de la X Factor au selectat pentru etapa de Judges home visit, 26 de concurenți și nu 24 cât prevedea regulamentul.

Din cei 196 cocnurenți selectați la audițiile prin țară și trimiși în bootchamp, jurații X Factor au eliminată dintr-o dată 68 de concurenți fără să îi mai supună la vreo probă.

Cei 128 de concurenți rămași în bootcamp au fost triați după două probe. prima dată au fost împărțiți în 16 grupuri a câte 8 concurenți, după care cei calificați mai departe au cântat individual timp de un minut și jumătate un cântec.

În urma prestațiilor individuale, jurații au decis pe cine trimit în etapa de Judges home visit, fie solo fie i-au grupat în trupe constituite ad hoc.

După ce au ales pe toți cei 26 concurenți(trupe și solo), jurații și-au ales grupele.

Delia a decis să se ocupe de trupe, Bittman a luat categoria până în 25 de ani, iar Cheloo, grupa peste 25 de ani.

Oana Roman, Elena Gondos și Franci Dulceanu au fost reunite într-o trupă și au intrat în grupa Deliei.

Tot în grupa Deliei au intrat ca și trupă și: Ana Maria Stirboiu și Ionut Alin Barbu, Daria și Răzvan, Bernice Chitiul și Laurentiu Bârzoi,

Pe lista celor care au trecut în faza audițiilor în casa juraților se află și: Ioana Anuta, Tudor Todut, Sânziana Niculae, Ioan Man, Lidia Glavu, Nati, George Udila, Diana Cazan, Flavian, Tudor Gliga, Gabriel Alexandru Tudor, Marian Stancu, Raduly Botond, Iulia Manolache, Vasi Bistrae și Alexandra Teodora – Broinas.

Mai departe, în Galele Live X Factor vor merge doar 4 concurenți din grupa lui Chello, patru de la Bittman și doar 4 trupe din grupa Deliei.