Breaking news

Iată cei 12 finaliști de la X Factor România

loading...

Sâmbătă seară, cei trei jurați de la X Factor au ales cei 12 finaliști care vor merge în Galele Live X Factor România, difuzate în fecare sâmbătă de Antena 1.

După ce fiecare dintre cei 24 de semifinaliști au evoluat individual în fața unui membru al juriului care i-a selectat, Paula, Adrian și Mihai au decis lista finaliștilor.

În alegerea celor 12 finaliști cei trei membrii ai juriului au fost ajutați de artiști români și internațional. Paula Seling l-a avut ca și invitat pe norvegianul Alexander Rybak, câștigătorul Eurovision din 2009, Adrian Sîna pe Alexandra Ungureanu iar Mihai Morar pe Laurențiu Duță.

Unul din marii perdanți ai selecției a fost Bogdan Medvedi, care în cadrul etapei Bootcamp X Factor a avut o prestație excelentă ce l-a făcut pe Morar să exclame: „Asta este ceea ce căutam!”. Ciudat sau nu, tânărul a ăicat în echipa lui Morar și el a fost celc are l-a trimis acasă, nemulțumit fiind de faptul că nu a interpretat bine piesa impusă.

În Galele Live X Factor vor merge următorii 12 concurenți:

1. Alin Văduva

2. Ovidiu Nae

3. Vasile Iulia

4. Diana Hetea

5. Irina Florea

6. Cristian Parmac

7. Andrei Leonte

8. Antonia

9. Refresh

10. T&L

11. Duo Voice

12. Xtreme

Cei 12 finaliști vor evolua în cele 12 finale ale Gelelor Live X Factor și se vor bătea pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

loading...