Breaking news

Iată ”Ce poveste” spun Mandinga și Connect-R – VIDEO

Mandinga a lansat în ultima zi din septembrie, videoclipul piesei ”Ce poveste”, single interpretat de Elena Ionescu alături de Connect-R. 

mandinga - connect-rMembrii trupei Mandinga, alături de Connect-R, au filmat videoclipul piesei ”Ce poveste”, la malul Mării Negre, deghizați în pirați.

Timp de 24 de ore, membrii trupei Mandinga au fost transformaţi în piraţi veritabili, care luptă pentru a-şi apară teritoriul.

Filmările au avut loc pe litoralul Marii Negre, au început de la primele ore ale dimineţii şi au continuat până târziu în nopate.

Nu mică le-a fost surpriză turiştilor aflaţi în port atunci când au zărit ambarcaţiunea luată cu asalt de piraţi.

Acesta este şi motivul pentru care zeci de trecători au devenit spectatori ai filmărilor, urmărind de pe margine fiecare cadru.

“Filmările au fost o distracţie generală. În momentul în care am apărut toţi pe punte, costumaţi în piraţi, a fost super haios. Mai mult, figuraţia a fost şi ea transformată, chiar şi scafandrii care au participat la filmare au devenit pirați. Echipa cu care am lucrat este o echipă minunată şi chiar am avut feel-ingul că facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt şi ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte încântaţi de rezultat şi sperăm că şi fanii noştri să se bucure de nouă noastră postura”, a declarant Elena Ionescu, solistă trupei Mandinga.

Piesa “Ce poveste” a luat deja cu asalt radiourile, iar fanii au primit cu entuziasm această nouă colaborare dintre Mandinga şi Connect-R.