Breaking news

Iată ce dezvăluiri au făcut hakerii de la Anonymous despre premierul Ungureanu

Grupul Anonymous, care luni seară au postat pe internet un mesaj în care anunţau că la ora 00.00 vor face dezvăluiri incendiare despre noul premier Ungureanu, s-a ţinut de cuvânt, însă informaţiile nu sunt spectaculoase.

Hakerii români au dat publicităţii la ora 00.00 informaţii care erau deja publicate în alte surse media online sau din presa scrisă, nefâcând nicio dezvăluire senzaţională.

Hakerii susțin că Ungureanu conduce în continuare Serviciul de Informatii Externe. 

”Trebuie să spunem ceva neapărat: S-a creat o confuzie pe Internet cum că Ungureanu ar fi fostul director al SIE. Acest lucru e incorect. El își exercită funcția în continuare și, în același timp, e și premierul României”, scriu hakerii.

De asemenea se mai spune că după ce Ungureanu și-a finalizat studiile la Oxford, unde a susținut masteratul în Studii Ebraice, a început să fie numit pe poziții înalte. Asta, pentru că ar avea relații apropiate cu diverse grupuri de interes din Israel. Cei de la AnonOpsRomania susțin că datoria țării noastre, estimată de ei la peste 70 de miliarde de euro, a fost cumpărată de israelieni.

”Mihai Răzvan Ungureanu a fost întodeauna al doilea cel mai puternic om din stat (…) Acum doar și-a însușit poziția care e a lui <<de drept>>”, susțin autorii postării de pe Pastebin.

Potrivit aceluiași text, România are între 60.000 și 100.000 de spioni.

Cei de la AnonOpsRomania spun că ar deţine o bază de date cu numele a 700 agenţi activi SIE şi cu cele ale 2.500 de agenţi retraşi din activitate.

Hakerii precizează în finalul postării că vor face publice aceste informaţii doar în cazul în care vor avea probleme cu autorităţile statului.