Breaking news

Iată cât de ușor se obține fișa medicală pentru permisul auto în Sectorul 2! În doar… doi pași și trei mișcări!

Pentru a capata dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice din Romania, trebuie sa dovedesti doua lucruri: ca stapanesti temeinic regulile de circulatie, dar si ca esti apt din punct de vedere medical. Altfel, se considera ca reprezinti un pericol pentru tine, pentru pasageri sau ceilalti participanti la trafic si nu poti intra in posesia carnetului de sofer.

Astazi, poti sa obtii fisa medicala permis auto sector 2 cu maxima promptitudine, fara a pierde timp. Este suficient sa faci o programare la Clinica Medicala Standard Med, cu adresa pe Bulevardul Carol I, nr. 45, apartament 5, parter.

Programul de functionare este lunea, martea si joia intre orele 10:30 si 19:00, iar miercurea si vinerea intre orele 9:00 si 17:00. Programarea se poate realiza fie telefonic, la numerele 0722.435.435 sau 0314.053.950, fie prin trimiterea unui email la adresa programari@fisamedicala.info.

Mai multe elemente garanteaza faptul ca aceasta este cea mai rapida varianta de a obtine fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2. Este vorba, pe de o parte, despre prezenta concomitenta in clinica a medicilor de toate specializarile, care trateaza fiecare pacient in parte cu amabilitate si profesionalism.

Un alt atu este reprezentat de rapiditatea completarii si a incheierii tuturor documentelor antemergatoare si finale necesare pentru obtinerea sau, dupa caz, preschimbarea carnetului de conducere a autoturismului.

fisa medicala permis auto sector 2

Cum obtii, concret, fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2?

Dupa ce te-ai programat, va trebui sa te prezinti la clinica la data convenita de comun acord, avand asupra ta urmatoarele documente:

  • buletinul sau cartea de identitate;
  • fisa de scolarizare pentru obtinerea permisului, daca este cazul;
  • o adeverinta emisa de medicul de familie din care sa rezulte daca figurezi sau nu in evidenta acestuia ca suferind de boli cronice;
  • in cazul in care suferi de diabet de tip 1, ai nevoie si de o scrisoare medicala de la specialistul diabetolog, in care e necesara trecerea urmatoarelor informatii: diagnosticul, tratamentul pe care il urmezi si recomandarea daca esti sau nu apt sa conduci un vehicul in conditii de siguranta.

Daca porti ochelari de vedere, trebuie sa ii ai si pe acestia asupra ta, astfel incat la controlul oftalmologic sa fii evaluat tinand cont exact de conditiile in care vei conduce masina.

Pentru a primi fisa medicala permis auto sector 2, vei fi examinat de 6 medici diferiti, apartinand urmatoarelor specializari: Oftalmologie, Otorinolaringologie (ORL), Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie si Medicina interna.

Fiecare examinare este efectuata cu maxima responsabilitate, in conditiile prevazute de lege pentru a asigura sanatatea, integritatea corporala si viata tuturor participantilor la trafic.

Certificatul medical nu poate fi eliberat in cazul in care se constata existenta unor tulburari grave, precum abuz si dependenta de alcool, epilepsie, retard mintal sau afectiuni neurologice ori neuropsihice grave, care afecteaza vederea, auzul sau locomotia.

De exemplu, un articol al Ordinului nr. 1049/2019 prevede ca „media pragurilor auditive pe audiograma tonala in camp liber pentru 500, 1.000, 2.000 si 4.000 Hz sa fie mai mica de 40 dB HL pentru fiecare ureche in parte si pentru fiecare ureche hipoacuzica cu corectie protetica adecvata“.

Programeaza-te la Clinica Medicala Standard Med! Este cea mai rapida varianta de a obtine fisa medicala pentru permis auto in sectorul 2!

>