Breaking news

Iată care sunt tendințele pentru călătorii in 2021

Dorința de a călători rămâne intactă. În ciuda interdicțiilor, a restricțiilor sau a incertitudinilor din ultima vreme, dorința de a călători în lumea întreagă și de a descoperi cele mai frumoase destinații turistice rămâne fix la fel. 

Iată deci care sunt cele mai importante tendințe pentru anul 2020.

SPA și gastronomie. În ceea ce privește cele mai rereușite călătorii, deconectarea și relaxarea sunt prioritatea numărul 1 a turiștilor. Relaxarea unde cele mai frumoase experiențe culinare se multiplică. Turișii sunt atrași de asemenea și de ofertele cu jacuzzi sau cu SPA privat si aleg călătorii in acest sens.

Turismul rural este în plină dezvoltare. În noul an se pare că turiștii vor abandona ideea de city break și vor apela la turismul rural dupa site-ul dli.ro. Să petreacă ore la exterior, să fie înconjurați de natură, să se relaxeze în  liniște și să savureze cele mai delicioase produse locale se pare că a devenit activitatea preferată a multora.

Vacanțele si călătoriile în doi sunt cele mai frumoase. Să plece departe alături de jumătate este visul oricărei persoane. Nimic nu se compară cu o călătorie în doi pentru a se descoperi, a se regăsi și explora cele patru colțuri ale lumii. În anul 2021 deci călătoriile vor fi plasate deci sub semnul iubirii, unii vrând să plece doar cu partenerul alții în familie.

Tendințe călătorii reușite in 2021 – între relaxare și explorare. Cele mai în vogă călătorii sau vacanțe sunt cele în safari sau cele care propun cele mai multe activități. Trebuie deci să profiți de cele mai incredibile peisaje pe care e oferă unele țări precum Costa Rica sau Cambodgia.

Și totuși, unii preferă în cotinuare să se relaxeze pe plajele cu nisip fin cu marea în față și cu un pahar de cocktail în mână, motiv pentru care cele mai reușite călătorii devin cele relaxante.

Vacanțele pentru starea de bine sunt deci foarte în vogă. Stagiile de yoga, pentru relaxare, meditație sau alte curi nu datează de ieri sau de azi. Dar, ultimele luni au adus cu sine o dorință mai mare de a avea grijă de propria persoană. Deci vacanțele unde te poți reconecta cu propria persoană și cu natura vor fi foarte în vogă. Pentru ca stresul pregătirilor să dispară ca prin magie trebuie să citești  5 sfaturi importante pentru călătorii reușite și te vei organiza mult mai bine.

Rezervările pentru călătorii se fac acum last minute. Adică în ultimul moment. Fenomen din ce în ce mai popular în ultimele luni. Pentru a evita deci surprizele neplăcute, familiile mai ales, preferă să rezerve în ultimul moment iar specialiștii din domeniul turismului oferă și ei o flexibilitate fără precedent.

Călătoriile locale. Este foarte la modă deci să călătorești deci în Delta Dunării, în Maramureș sau Brașov.

Sau poți alege o destinație departe de lume. O casă la țară, o cabană de munte, un vapor în largul unei plaje idilice, o insulă pustie… o mulțime de posibilități deci de a pleca departe de toți și de toate. Totul depinde de buget.

Optează pentru slow travel. Adică să mergi în călătorie fără ceas, fără telefon , să nu știi cât este ceasul și să uiți de tot ce este în jur. Să încetinești deci ritmul și să descoperi în profunzime locurile unde ajungi. Deci escapadele scurte nu mai sunt la moda.

>