Breaking news

Iată care sunt cei zece Războinici care vor lupta pentru trofeul Exatlon 2019

Cel mai asteptat reality sportiv al momentului, „Exatlon”, se pregateste sa isi arunce in lupta concurentii, doua echipe extrem de motivate sa ajunga cat mai departe in concurs in lupta pentru trofeul mult ravnit. Sambata aceasta, de la ora 20:00, milioanele de fani „Exatlon” vor avea ocazia sa ii vada evoluand pe traseele din Dominicana pe Faimosii si Razboinicii celui de-al treilea sezon al show-ului.

Echipa albastra si-a adunat si ea componentii, asa ca toti concurentii au plecat spre exotica Republica Dominicana, locul unde ii asteapta cea mai frumoasa si dramatica experienta a vietii lor.

Din echipa Razboinicilor fac parte luptatori de MMA, karate, judo, dansatori, cu totii tineri pasionati de domeniul sportiv, ambitiosi, dar si constienti ca intra intr-o lupta extrem de dificila.

Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptator de MMA,  un concurent plin de energie, ambitios, care a obtinut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Isi doreste ca oamenii sa il cunoasca prin intermediul „Exatlon” exact asa cum se autodescrie, „simplu, umil”.

Gabriel Nedelcu, 21, practica dansul sportiv, este un tanar echilibrat, creativ, in care telespectatorii vor regasi cu siguranta trasaturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent in primul sezon „Exatlon”. Crede cu tarie ca perseverenta si increderea in el insusi il vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste.

Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de  judo, o femeie cu o poveste de viata impresionanta, pe care telespectatorii show-ului o vor descoperi in curand. A participat la numeroase competitii si isi doreste sa simta din nou, prin toti porii, emotia si adrenalina concursului.

Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf si dansator, un spirit liber, un tanar optimist caruia ii plac provocarile si, mai presus de orice, sa simta emotia si sa o transmita, in stare cat mai pura, celor din jurul sau. E pasionat de fotbal, tenis si inot. A avut numeroase aparitii in show-uri internationale alaturi de celebrele Inna si Delia.

Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ 9 ani de handbal de performanta,  dar a cochetat si cu fotbalul. Isi doreste sa demonstreze ca, dincolo de sensibilitatea ce o caracterizeaza, are puterea sa treaca peste obstacole de orice fel si sa ajunga cat mai departe in concurs.

Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atleta desavarsita, detine mai multe titluri nationale si internationale. In prezent este masteranda la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Mihai Berar, 29 de ani, lucreaza in M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat si cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. Echilibrat, ambitios, acesta pare sa fie un adversar redutabil in concurs.

Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, isi doreste sa ajunga in finala si sa castige trofeul. Spune ca altruismul este calitatea care il va ajuta sa se integreze in echipa. Introvertit si hotarat, Alexandru isi doreste sa iasa din zona de confort si sa isi forteze limitele la maximum.

Ana Popescu, 19 ani,  practica un sport spectaculos, karate, si e detinatoarea unor importante titluri nationale, europene si mondiale. In prezent este studenta la UNEFS. Ii place sa riste, nu o domina niciun fel de teama si crede ca are calitatile necesare pentru a ajunge in finala.

Ana Maria Stamen, 19 ani, practica dansul contemporan si modern, a trecut timp de 12 ani si prin experienta extraordinara a baletului. Dincolo de calitatile fizice, Ana Maria crede si in norocul care a insotit-o de-a lungul vietii; se vede ajungand cat mai departe in concurs si asteapta cu nerabdare sa ii cunoasca pe coechipierii sai.

>