Breaking news

Iată 3 metode care te vor ajuta să slăbești, indiferent de vârsta pe care o ai

Există un moment în viața ta în care aspectul fizic începe să te preocupe mult mai mult decât înainte. Desigur, depinde de starea psihică în care te afli și numărul de kilograme pe care îl deții.

Chiar dacă te confrunți cu o anumită boală din cauza căreia ai început să iei foarte mult în greutate sau, pur și simplu, nu ai o viață activă și o alimentație corectă, există câteva metode prin care poți slăbi și care sunt eficiente indiferent de vârstă.  

Află cum poți slăbi, folosind una dintre metodele acestea:

Sportul

Probabil te așteptai ca aceasta să fie una dintre variantele recomandate pentru a slăbi masiv. Sportul este cel care te ajută cel mai mult, mai ales dacă ești o persoană ambițioasă și respecți programul de antrenament. Ai nevoie de un instructor de fitness care să te îndrume și de voință. Te va învăța cum să faci exercițiile corect și va avea grijă să slăbești într-un mod cât mai eficient și sănătos, iar dacă ajungi în punctul în care ai slăbit foarte mult într-un timp destul de scurt, poți să iei în considerare și remodelarea corporală după slăbirea masivă cu ajutorul chirurgiei, aceasta fiind o variantă excelentă de a elimina surplusul de piele rămas. Apelează doar la specialiști pentru asta și asigură-te că vor avea grijă ca tu să fii în siguranță. Drsorinparasca.ro te poate ajuta!

Alimentația

Sportul este foarte important atunci când vine vorba de slăbit, iar dacă îți dorești ca efectele să fie rapide și viața ta cât mai sănătoasă, ia în considerare și alimentația. Aceasta are un rol important în procesul de slăbit, mai ales în condițiile în care majoritatea alimentelor pe care le consumi conțin un număr ridicat de calorii. Dietele nu funcționează întotdeauna pe termen lung, de aceea, cea mai bună variantă este să optezi pentru un nou stil de viață în ceea ce privește alimentația. Consultă un nutriționist și acesta te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru corpul tău.

Liposucția

În cazul în care îți dorești și o altă variantă, atunci poți opta pentru liposucție. Aceasta este o procedură medicală care scoate grăsimea din corp, din anumite zone, cu ajutorul unor tuburi de diverse dimensiuni, conectate la un aspirator. În funcție de zonele alese, anestezia poate fi locală sau generală.

Indiferent de metoda pe care o alegi, este esențial să ții cont de alimentație și sport. O viață activă te va ajuta să te menții la un număr de kilograme indicat pentru vârsta și înălțimea ta. În cazul în care ești în stadiul de obezitate, cel mai bine ar fi să te consulți cu o persoană avizată, care să te ajute să ai o viață echilibrată și să slăbești într-un mod cât mai sănătos. 

Sursa foto: pexels.com