Breaking news

Ianna Novac a lansat videoclipul piesei „Mi-e dor…” – VIDEO

loading...

Ianna Novac este cunoscută publicului ca și soprană pop-opera, dar de această dată piesa „Mi-e dor” are o interpretare diferită, aceasta fiind, de altfel, surpriza solistei pentru fanii ei.

Ianna Novac a lansat videoclipul piesei „Mi-e dor…”, compusă de Angelica Vee, pe versurile lui Narcis Avădanei. Doi ani a durat finalizarea acestei piese, în care artista a pus mult suflet și în care crede enorm. Acum, mai mult ca oricând, versurile acestei piese vorbesc de la sine despre tot ceea ce trăim acum și cât de dor îi este artistei de tot ceea ce a trăit cândva.
Este o piesă la care țin foarte mult, este o piesa de stare, de emoție, plină de încărcătura trecutului, a amintirilor și a dorului de copilărie, prieteni și libertate. Este o piesă care îmi atinge sufletul, care mă întoarce în timp și care mă face să cânt despre tot ceea ce iubesc și despre tot ceea ce îmi este dor, mai ales în aceste vremuri când nimic din ceea ce trăim nu mai este la fel. Mi–e dor de ceea ce eram”, a spus Ianna Novac.

loading...