„Ia-mă acasă de Crăciun!”, o campanie marca TVR

Televiziunea Română a lansat miercuri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului, campania „Ia-mă acasă de Crăciun!”.

campanie tvr craciunEste un proiect pe care Televiziunea Română îl reia, după mai mulţi ani, şi pe care îl desfăşoară  împreună cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Astfel, în perioada 20 noiembrie – 25 decembrie 2013, pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR Internaţional dar şi online pe TVR+, telespectatorii vor putea urmări o serie de spoturi de promovare a campaniei, precum şi reportaje despre cum putem fi, de Crăciun, alături de copiii care nu au o familie.

Campania va culmina cu o ediţie specială de Crăciun ce va fi difuzată la TVR 2 şi care va cuprinde câteva dintre cele mai emoţionante răspunsuri şi reacţii la această iniţiativă. Vor participa câţiva dintre cei care s-au implicat în această campanie: autorităţi, persoane publice, personalităţi, dar şi oameni obişnuiţi – o parte a celor care vor accepta să vorbească despre cum putem oferi căldura unui cămin şi a unei familii acestor copii.

Deja pe lista celor care şi-au anunţat dorinţa de a sprijini sau de a se implica activ în campania „Ia-mă acasă de Crăciun!” s-au înscris nume cunoscute, precum: Liana Stanciu, Sonia Argint Ionescu, Alina Stancu, Eveline Păuna, Gelu Voicu, Irina Păcurariu, Iuliana Tudor sau Iuliana Marciuc.

Liana Stanciu declară că: „numai cu blândeţe şi multă iubire poţi face un copil, chiar dacă nu e al tău, să zâmbească. Nimic nu e mai pur şi mai înălţător ca un zâmbet de copil… În centrele de plasament din România nu prea mai ştiu să zâmbească, să se bucure. Dăruiţi câteva clipe de bucurie unui copil, luaţi-l acasă de Crăciun, faceţi-vă dumneavoastră şi lui un dar nepreţuit. Nu vă ascundeţi sub motivul că nu aveţi, sunt întotdeauna unii care au şi mai puţin…

Campania se va lansa în această seară la „Ora de ştiri”, la ora 22.00, la TVR 2. Liana Stanciu şi Elena Tudor (directorul Direcţiei pentru  Protecţia Copilului) vor fi prezente în studioul „Orei de Ştiri” pentru a vorbi despre semnificaţia acestei campanii şi despre cât de important este ca o familie să se implice pe termen lung în dezvoltarea unui copil aflat în centrul de plasament.

>