Breaking news

I-au crescut oase în ochi după un tratament de înfrumusețare

O femeie în vârstă de 60 de ani din California a mers la medic pentru un tratament de înfrumusețare cu celule stem. Din păcate, în loc de frumusețe, femeia s-a ales cu coșmarul vieții întrucât au început să-i crească oase în ochi.

infrumusetareLa trei luni după o operație de lifting facial și injecții cu celule stem, femeii au început să-i creasc oase în ochi.

Pentru că avea dureri îngrozitoare și auzea un zgomot ciudat chiar și la trei luni după operație, femeia a mers la alt chirurg estetician si a explicat simptomele.

O femeie de 60 de ani, care nu a dorit sa-i fie facuta publica identitatea, a platit 20.000 de dolari unei clinici din Beverly Hills pentru procedura estetica.

Medicul, Allan Wu, a operat-o pe femeie și mare i-a fost mirarea când a descoperit fragmente mici de os în pleoapă și în țesutul din jurul ochiului.

Zgomotul pe care îl auzea femeia se producea în momentul în care clipea și două bucăți de os se loveau între ele.

Chirurgul Allan Wu crede ca fragmentele osoase au apărut din cauza celulelor stem injectate ca o reacție cu calciul din substanțele folosite pentru intervenția estetică de lifting.

Pentru tratamentul de înfrumusețare femeia a scos din buzunar 20.000 de euro iar medicul care i-a sos oasele din ochi spune că există șanse ca acestea să reapară.

>