Breaking news

Huawei MateBook D 14: preț rezonabil, ecran mare cu rezoluție înaltă și performanță suficientă

Huawei MateBook D14 poate fi considerat un laptop entry-level. Astăzi, să vorbim despre cum arată acest Huawei MateBook D14. Merită cumpărat? Astăzi vom analiza acest caiet cu tine și vom vedea avantajele și dezavantajele sale specifice.

Aspect: Ecranul arată bine și este ușor de transportat

Ca laptop entry-level, cea mai intuitivă experiență este aspectul și senzația ecranului, la urma urmei, primul lucru pe care îl simți când pornești laptopul este ecranul. Huawei MateBook D14 vine cu un ecran IPS 1080P. Cel mai evident este aspectul și senzația îmbunătățite oferite de înaltă definiție, care poate satisface și nevoile utilizatorilor începători de laptopuri de a viziona seriale și filme. Este esențial să poți vedea clar.

În același timp, ecranul MateBook D14 are și trei design îngust de 4,8 mm, cu unghi larg de vizualizare de 178 °, care pot oferi o percepție vizuală mai largă și pot îmbunătăți în mod eficient sentimentul de prezență al utilizatorului atunci când vizionează filme. Experiența este mai reală și conținutul realist arată foarte bine.

Huawei MateBook D 14 are și funcție de protecție a ochilor. A trecut de certificarea germană Rheinland cu lumină albastră scăzută și cu tehnologia de reglare DC și fără pâlpâire, reduce eficient deteriorarea ochilor computerului pentru o lungă perioadă de timp și are grijă de ochii noștri. Să nu ne îngrijorăm deloc cu privire la sănătatea ochilor noștri și să o folosim fără teamă.

Ca laptop entry-level, are și un sentiment de textură. La urma urmei, nimănui nu-i place senzația ieftină pe care o aduce materialele plastice pentru întregul corp. În acest sens, MateBook D14 răspunde și nevoilor utilizatorilor. MateBook D14 folosește o carcasă din metal. Culoarea metalului de pe masă este de o calitate superioară și are o textură rece și moale atunci când este ridicată. De asemenea, va arăta foarte temperamental atunci când este realizat.

Când vine vorba de performanță, trebuie menționate greutatea și grosimea MateBook D14. La urma urmei, puțini oameni folosesc computere prea grele, iar computerele prea grele se vor simți obosite dacă le scoți. Grosimea de 15,9 mm și greutatea de 1,38 kg ne facilitează utilizarea în metrou. Și Huawei MateBook D 14 poate permite deschiderea ecranului la 180 °, vom găsi întotdeauna unghiul potrivit. Îmbunătățirea experienței și portabilitatea pe care o oferă subțirea sunt evidente în mod natural.

Performanță ridicată: funcționare mai lină

Ca laptop entry-level, trebuie să aibă suficient suport de performanță. Dacă performanța este prea lentă și durează mai mult de zece secunde pentru a deschide un site web, este, de asemenea, un laptop entry-level necalificat. Huawei MateBook D14, echipat cu procesor mobil AMD Ryzen 5 3500U și placă grafică Radeon Vega 8, poate oferi utilizatorilor o funcționare mai lină și o viteză de procesare a imaginii, ceea ce este mai mult decât suficient pentru scenariile de utilizare de zi cu zi. În același timp, MateBook D14 vine, de asemenea, standard cu memorie SSD PCIe pentru întregul sistem, care poate oferi un răspuns mai rapid al sistemului și poate îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului.

Spre deosebire de amintirile cu semiconductor mai mici ale laptopurilor tradiționale, Huawei MateBook D 14 512 gb ne oferă mai multă alegere. Memoria mare de 512 GB satisface nevoile diferiților utilizatori și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la memoria insuficientă.

Când ieșim, ne confruntăm adesea cu situații jenante în care nu există de unde să încărcăm. Huawei MateBook D14 se gândește și el la asta. MateBook D14 are încorporată o baterie de mare capacitate de 56Wh. Poate reda videoclipuri 1080P în mod continuu timp de 9,5 ore înainte de a pleca de acasă cu o încărcare completă, ajutându-vă să scăpați cu ușurință de anxietatea bateriei și să utilizați mai mult fără probleme.

Mai mult decât atât, pe lângă o baterie suficient de puternică, MateBook D14 vine și cu un încărcător de buzunar, asemănător ca dimensiune cu un încărcător de telefon mobil, și suportă și o încărcare rapidă de 65W care poate încărca 46% din putere în doar 30 de minute. Este nevoie doar de puțin timp pentru ca computerul să fie plin de sânge și să prindă viață, ușurând călătoria!

Cu performanțe complete și experiență excelentă, Huawei matebook d 14 ryzen, ca notebook entry-level, este, desigur, un must-have la un preț rezonabil. Prețul de 2.999 de dolari este demn de MateBook D14, notebook-ul versatil, iar aspectul lui explică adevărata semnificație a prețului și a calității: la un preț mai mic, poți cumpăra un notebook de calitate superioară. Indiferent dacă ești student sau lucrător de birou, acest computer va fi alegerea ta bună.

>