Breaking news

Cei mai talentați artiști ai momentului premiați la Media Music Awards la Sibiu

Mii de sibieni au participat joi seară, în Piața Mare la decernarea premiilor Media Music Awards. Cei mai cunoscuți artiști ai momentului au fost premiați la Sibiu.

Evenimentul s-a bucurat de un succes extraordinar, artiști ai momentului susținând recitaluri de excepție, Andra, Anda Adam, Loredana, Deep Central ,Vunk, Alex Velea Antonia, Grasu XXL, Puya, Corina,Connect-r, Andreea Bănică, Laurențiu Duță, Mandinga.

Publicul a cântat alături de artiștii preferați mai bine de trei ore. Evenimentul a fost impresionant  și prin regia scenică specifică (sunet, lumini, scenotehnică, videotehnică, efecte speciale) pregătită pentru fiecare artist şi moment în parte. Colaborarea cu cea mai mare firmă de scenotehnică şi organizare de evenimente din Transilvania a asigurat succesul şi calitatea sunetului.

În prezent, serviciile Media Forest se bucură de totală încredere şi sunt utilizate de către majoritatea radiourilor importante, a caselor de discuri, artiştilor, managerilor artistici din România, bucurându-se de o mare credibilitate şi apreciere din partea acestora.

Evenimentul este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România. Parteneri media care au sprijinit evenimentul și a făcut posibilă transmiterea lui în afara granițelor sunt TVR, KissFm și KissTV.