Breaking news

Hotel Orizont Cozia

Statiunea balneara Calimanesti-Caciulata este locatia perfecta si singura din tara pentru toate cele cinci cure de tratament necesare organismului. Multi turisti se opresc aici pentru a se vindeca de diverse afectiuni sau pentru a se incarca de energie. Fiind situat pe Valea Oltului, Hotel Orizont Cozia pune la dispozitia turistilor o gama de servicii de cazare si tratament si se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Hotel Orizont intra in categoria de trei stele si ofera 96 de locuri de cazare. Turistii pot alege una dintre cele 19 camere matrimoniale sau cele 24 de camere cu paturi duble. Pentru familii cu copii sunt puse la dispozitie patru apartamente. Ofertele de cazare includ mic dejun de tip bufet suedez si se accepta plata prin cartea de credit. Parcarea hotelului dispune de supraveghere video si sisteme de alarma impotriva incendiilor.

Camerele sunt dotate cu televizoare color si cablu TV, linie telefonica internationala, cate o baie proprie si cabina de dus, iar pentru a admira panorama orasului turistii pot iesi pe balcon. Fiind foarte modern, hotelul pune la dispozitia clientilor un mediu confortabil cu un design placut.

Hotelul ofera servicii de sauna si masaj, spatii de divertisment pentru adulti si copii, cu masa de biliard si masa de fotbal si dispune de un lift. Multi turisti vin aici pentru a urma un tratament balnear la baza de tratament a hotelului modernizata la cele mai inalte standarde.

Pentru organizarea de evenimente, hotelul dispune de cateva sali de conferinta utilate cu echipamentele necesare si in functie de nevoi, se pot negocia diverse alte servicii. Salile de conferinta au o capacitate de 200, respectiv 70 de locuri si pot fi folosite atat pentru conferinte si simpozioane, cat si pentru vernisaje sau vanzare de produse. Totodata, turistii cazati la Hotel Orizont Cozia beneficiaza de serviciile de SPA si masaje cu impachetari, sauna si fantana cu gheata, disponibile tot in incinta hotelului, prin programari.

Oferta de wellness si SPA de la Hotel Orizont Cozia cuprinde accesul la o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata si doua posibilitati de jacuzzi. Primul jacuzii este pentru doua persoane, iar al doilea pentru patru persoane. Cei care doresc sa opteze pentru sauna finlandeza sau umeda pot petrece cateva minute aici si se pot relaxa.

Fiind considerata perla statiunilor de pe Valea Oltului, statiunea Calimanesti-Caciulata este foarte cautata si considerata de foarte multi turisti un loc ideal pentru incarcarea bateriilor. Cu toate ca multi vin aici pentru a se trata de diverse afectiuni cronice, efectele benefice ale apelor termale si minerale au fost validate de generatii intregi.

Printre cele mai comune afectiuni tratate cu compusii chimici din apele termale si minerale se numara cele de la nivelul sistemului locomotor, al sistemului renal sau digestiv. Exista cure interne si cure externe si fiecare dintre acestea se efectueaza in functie de recomandarea medicului. Hotel Orizont Cozia pune la dispozitia oaspetilor un mediu de tratament linistit si dotat la standarde inalte, in asa fel incat sa va puteti reface sanatatea cat mai repede si sa va intariti sistemul imunitar.

 

 

 

>