Breaking news

Hotel Caro a gazduit in week-end  cea de a III editia organizata de Move On

Conventia de fitness organizata de scoala de instructori,Move On  a adunat dintre cei mai renumiti instructori de fitness din lume , precum Carlos Ramirez,Anastasia Alexandidri,Sasa Nocerini,superstarul Alexander Fomin sau Vitaly Voznyuk.
move-onMisiunea noastra a fost de a impartasii celor prezenti la conventie cele mai bune cunostinte despre fitness.
Move On este o scoala de fitness este o scoala de fitness care instruieste antrenori de calitate si iubitori de fitness,prin cursuri la cel mai inalt nivel de performanta.Echipa care coordoneaza scoala de fitness Move On este formata din cele mai influente nume din lumea fitness-ului,oameni care au creat concepte revolutionare.
Unul dintre oamenii talentai ai scolii de fitness este Julio Papi, prezent si in cadrul conventiei Move On organizata in acest week-end.
Ne-am bucurat de prezenta unuia dintre regii coregrafiei din zilele noastre, Fomin.
Anastasia Alexandridi ,renumita pentru stilul puternic de predare,carisma si pasiune s-a ocupat cu partea de dans.
Iubitorii de clase ,,mind and body” au participat la clase de yoga sau pilates ,relaxandu-si trupul si mintea alaturi de Anna Glushkova ,respectiv Julio Papi.
La capitolul Functional Training responsabili au fost Vitaly din Rusia ,dar si echipa World Class formata din Anca Bucur,finalista la Les Mills Superstar 2015 si Miss Fitness Univers de trei ori
consecutiv,Kiki Constantinescu,primul Presenter International de Fitness din Romania,Iulian Panait si Andreea Pavel doi dintre cei mai buni instructori Les Mills Instructors din Balcani.
Ne-am bucurat si de prezenta a dublei campioane olimpice la gimnastica,Monica Rosu,participand la clasa de Bosu-3D-Extreme sustinuta de Izabela Lacatus,instructor Move On ,dar si multipla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica.
Editia a III  Move On Fitness Planet a avut un real succes ,bucurandu-se de prezenta a 240 de participanti