Breaking news

Horoscopul runelor pentru prima săptămână din decembrie. Nativii unei zodii, câştig pe toate planurile

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii valabile pentru perioada 29 noiembrie – 5 decembrie 2021.

Berbec – Berbecul va susţine o mică bătălie în această săptămână. Nu fiţi îngrijorat, lăsaţi bătălia, pentru că de obicei, tot voi câştigaţi. Berbecul scoate sabia şi coarnele înainte.

Taur – Taurul este în săptămâna când poate începe o viaţă nouă. Acesta are o revigorare totală şi în plan sentimental şi în plan fizic, psihic, dar şi financiar.  Săptămâna viitoare e primăvară pentru Tauri.

Gemeni – Gemenii încă sunt pe o pojghiţă de gheţă foarte subţire. Fiţi foarte prudenţi la tot ceea ce se face! Posibil că voi nu aţi discutat când trebuia la consiliul de familie.

Rac – Racul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, numai făcând un consiliu de familie. Hai să discutăm cu toţii, punem cărţile pe faţă şi aşa este cel mai bine.

Leu – Leul are parte de fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele tale se vor împlini. Fertilitatea pune piatră şi răsare.

Fecioară – Fecioarele trăiesc momente de bucurie. Fecioarele au câştig pe toate planurile.

Balanţă – Cineva care s-a gândit la mine şi şi-a amintit că nu mi-a spus la mulţi ani de ziua mea, îmi va trimite un cadou minunat.

Scorpion – Scorpionul încă nu a înţeles că trebuie să aibă răbdare. Toate lucrurile bune vin asupra celui care ştie să aştepte. Nu forţaţi mâna norocului, pentru că nu rezolvaţi nimic.

Săgetător – Săgetătorii trebuie să-ţi pregătească bagajele, pentru că astrele le anunţă o călătorie. Poate fi de lungă dar şi de scurtă durată.

Capricorn – Capricornul are protecţie divină. O parte din nativii acestei zodii sunt protejaţi săptămâna viitoare de probleme.

Vărsător – Foarte curând veţi afla un adevăr important care vă va marca viaţa sau o va schimba. Fiţi serioşi şi trataţi acest eveniment cu cât mai multă seriozitate.

 Peşti – Veşti bune! Veţi primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.