Breaking news

Horoscopul runelor anuţă o veste uriaşă pentru nativii unei zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru fiecare nativ în parte pentru perioada 14-20 iunie 2021.

Berbec – Berbecul are șansa să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă. Nu singur, ci cu ajutorul celor dragi din jur.

Taur – Taurul are o săptămână prolifică, de fertilitate și belșug. Visele lui se împlinesc în aceste zile. 

Gemeni – Gemenii încă au o săptămână în care trebuie să își demonstreze că au forță, tărie și putere să depășească niște lucruri. E proba lor karmică și lecție de viață.

Rac – Racul trebuie să se mobilizeze pentru a demonstra că are calități de șef. Demonstrați-vă veleitățile și în familie, dar și în societate pentru a triumfa!

Leu –  Leul are o săptămână de atenționări, merge pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți la acțiunile pe care le faceți!

Fecioară – Fecioara să-și facă bagajele, pentru că astrele le indică o călătorie. Ies automat din habitat și dispar un pic, câteva ore sau zile.

Balanţă – Balanțele au o săptămână de foc, cu multe dispute. Mobilizați-vă toate forțele pentru o bătălie furtunoasă.

Scorpion – Scorpionul e sfătuit să dea deoparte toate grijile și toate problemele  legate de trecut. Au parte de o săptămână de realizări și beneficii.

Săgetător – Săgetătorii vor afla foarte curând un adevăr extrem de important care le poate marca și chiar schimba viața.

Capricorn – Pentru Capricorni, se anunță o nouă dispută sau bătălie pe care o vor câștiga.

Vărsător – Vărsătorii dau lovitura! Au parte de un salt calitativ în existență, zilele acestea.

Pești – Peștii au parte de o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat. Toate bune, în general, divinitatea îi protejează, ca de obicei.