Breaking news

Horia Tecău, succes uriaş la US Open. S-a calificat în semifinale la dublu masculin şi dublu mixt!

Horia Tecău a reuşit în doar câteva ore, să se califice în două semifinale la US Open. Alături de Jean-Julien Rojer, românul s-a calificat în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, iar alături de americanca Coco Vandeweghe, în semifinale la dublu mixt.

horia tecau - jean julien rojerTecău și Rojer, capi de serie numărul 12, s-au impus în doar 62 de minute, în faţa cuplului format din Jamie Murray/Bruno Soares, scor 6-1, 6-2.

Atât românul cât şi olandezul, s-au calificat în premieră în semifinale la US Open. Cei doi au un titlu de Mare Șlem în palmares, în 2015, la Wimbledon.

La câteva ore distanţă de la victoria din proba de dublu masculin, Horia Tecău a mai bifat un succes la US Open 2017. Alături dejucătoarea americană CoCo Vandeweghe, Tecău s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt la turneul de tenis US Open, după ce a învins cuplul Bruno Soares (Brazilia)/Timea Babos (Ungaria), cu 4-6, 6-1, 10-8.

Tecău și Vandeweghe s-au impus în fața favoriților numărul patru într-o oră și 6 minute și-au asigurat un cec de 30.000 de dolari.

La ediția de anul trecut, Coco Vandeweghe a jucat finala de dublu mixt la US Open alături de compatriotul său Rajeev Ram.

Tot anul trecut, Tecău și Vandeweghe au pierdut finala de dublu mixt la Australian Open. Horia are un titlu de Mare Șlem la dublu mixt, cucerit în 2012 la Australian Open, alături de altă americancă, Bethanie Mattek-Sands, și o finală, de asemenea, la Melbourne, jucată alături de indianca Sania Mirza.

În semifinale la Flushing Meadows, Tecău și Vandeweghe vor întâlni principalii favoriți, Martina Hingis și Jamie Murray.

>