Breaking news

Horia Tecău și Max Mirnyi, în sferturi la turneul masters de la Paris

Horia Tecău și  Max Mirnyi s-au calificat joi, în sferturile de finală ale turneului de dublu masculin, din cadrul Mastersului de la Paris.

tecau si mirnyi la romaHoria Tecău și Max Mirnyi s-au impus în optimi, în trei seturi, în fața perechii ibericie formată din Fernando Verdeasco și David Marrero, favoriții numărul 6 la Paris.

După primul set pierdut în tie break, cu scorul de 6-7(3-7), Tecău și Mirnyi s-au impus în setul doi cu 7-5. Astfel că soarta meciului s-a decis în super tie-break. Unde perechea româno-bielorusă a condus inițial cu 6-0, mai apoi, ibericii s-au apropiat periculos de mult la 4-6, apoi la 5-7, 8-9, scor la care, pe serviciul lor, Tecău și Mirnyi s-au impus cu 10-8.

În sferturile de finală, Horia Tecău și Max Mirnyi vor juca cu învingătorii partidei disputată de Marcel Granollers/Marc Lopez și Eric Butorac/Raven Klaasen.

Pentru calificarea în sferturi, Tecău și Mirnyi și-au asigurat un cec în valoare de 19.580 de dolari și 180 puncte ATP.

Înaintea turneului Masters de la Paris, Mirnyi și Tecău aveau 2515 puncte în clasamentul ATP Race, fiind clasați pe locul 9. Dacă acced în semifinale, Tecău și Mirnyi au șanse să prindă in extremis un loc la Turneul Campionilor de la Londra de luna viitoare.