Breaking news

Horia Tecău și Max Mirnyi au ratat calificarea în semifinale la Madrid

Horia Tecău și Max Mirnyi au fost învinși vineri, în sferturile de finală de ibericii David Marrero/Fernando Verdasco, ratând astfel calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Masters 1000 de puncte de la Madrid.

tecau si mirnyiHoria Tecău și Max Mirnyi, capi de serie numărul cinci ai turneului de dublu s-au oprit în acest an în sferturile de finală.

După o oră și 14 minute de joc, Tecău și Myrnyi au fost învinși în două seturi, scor 2-6, 6-7(3-7), de perechea spaniolă formată din David Marrero ș iFernando Verdasco.

Tecău și Mirnyi au avut o șansă mare la scorul de 4-3, pentru ei, de a face un nou brake, însă au ratat ocazia și astfel au ajuns să joace în tie-break, unde au pierdut cu 3-7.

Este pentru a treia oară când cele două perechi se întâmplesc pe terenul de tenis în meciuri oficiale, toate în 2013. Primul meci a fost câștigat de Tecău și Mirnyi iar ultimele două de iberici.

Pentru accederea în sferturile de finală la dublu, Tecău și Mirnyi și-au asigurat un cec în valoare de 24,920 de euro și 180 puncte ATP.