Breaking news

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor juca finala de dublu de la Geneva

loading...

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Geneva, dotat cu premii totale de 482.060 euro.

tecau si rojerHoria Tecău şi Jean Julien Rojer, principali favoriţi ai turneului de dublu de la Geneva, şi-au respectat statutul şi s-au calificat în finală.

26 mai 2017 e ziua succeselor româneşti în tenisul mondial. După calificarea lui Marius Copil şi a Anei Bogdan, în premieră pe tabloul principal de la Roland Garros şi a Soranei Cîrstea în semifinale la Numberger, seara s-a încheiat magistral pentru tenisul românesc.

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu, după 6-3, 3-6, 10-3 cu cuplul Scott Lipsky (SUA)/Leander Paes (India).

În finală se vor duela cu perechea formată din Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

Calificarea în finala de la Geneva le asigură românului şi olandezului un cec în valoare de 13,730 euro şi câte 150 puncte ATP. Dacă vor câştiga finala, Tecău şi Rojer vor împărţi un cec în valoare de 26,110  euro şi vor primi câte 250 de puncte ATP fiecare.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian