Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în semifinale la Dubai

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat joi, în semifinalele turneului de tenis de dublu masculin de la Dubai,  competiție dotată cu premii în valoare de 2,503,810 dolari.

horia tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul doi la Dubai, s-au impus joi, în sferturi de finală, în fața perechii formate din Robert Lindstedt și Marcin Matkowski.

perechea româno-olandeză și-a adjudecat victoria după o oră și 25 de minute de joc, în trei seturi, 4-6, 7-5, 10-7.

În primul tur, Rojer și Tecău s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-6(12-10), după o oră și 29 de minute de joc cu elvețienii Roger Federer/Michael Lammer.

Este pentru a doua oară când Tecău participă la turneul de la Dubai. În 2012, când partener de dublu îi era suedezul Robert Lindstedt, Tecău s-a oprit în sferturi, cei doi au fost învinși de perechea formată din israelienii Jonathan Erlich/Andy Ram.

Accederea în semifinale la Dubai le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 31,730 de dolari și câte 180 de puncte ATP.

Tot azi, Florin Mergea și Dominic Inglot vor juca în sferturi de finală cu frații Bryan, pe care i-au eliminat în optimi de finală la Australian Open 2015.