Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în optimi la Roland Garros

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat joi, pentru al doilea an consecutiv, în optimile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer s-au impus joi, în turul doi la dublu, în fața perechii formate din Steve Johnson și Sam Querrey.

Favoriții numărul cinci de la Roland Garros, s-au impus lejer, în două seturi, scor 6-4, 6-0.

În optimi de finală, Tecău și Rojer vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de Florin Mergea și Rohan Bopanna cu Austin Krajicek și Donald Young.

Calificarea în optimi la Roland Garros le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 33.000 de euro și câte 180 puncte ATP.

Prezent pentru al optulea an consecutiv pe tabloul principal de dublu masculin de la Roland Garros, Horia Tecău reușește să-și egaleze performanța din 2014, reușită tot alături de Rojer.

În 2008, la prima participare la Roland Garros, Teăcu a făcut pereche cu Florin Mergea, cei doi ajungând până în turul doi.

Cea mai bună clasare a lui Tecău la Roland Garros a fost sfertul de finală, reușit alături de suedezul Robert Lindstedt, în anul 2011.

>