Breaking news

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în finala turneului de la Rotterdam

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, vor juca finala probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP 500, ABN AMRO World Tennis Tournament, din Olanda.

Jean-Julien Rojer si horia tecauHoria Tecău și Jean-Julien Rojer au un traseu perfect la turneul de la Rotterdam. După un început stângaci, de an, Teăcu și Rojer vor juca azi, prima lor finală ATP 500.

Perechea româno-olandeză, s-a impus sâmbătă seară, în semifinale, în fața perechii formate din francezii Julien Benneteau și Edouard Roger-Vasselin

La fel ca și în sferturile de finașă, Tecău și Julien Roger au câștigat primul set în tie-break, cu scorul de 7-6(8-6), iar al doilea set l-au adjudecat mult mai ușor, cu 6-4.

Cuplul româno=olandez și-a asigurat calificarea în finala de dublu după doar o oră și 28 de minute de joc cu francezii.

În finală, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca cu perechea formată din Michael Llodra și Nicolas Mahut.

Accederea în ultimul act la dublu la turneul de tenis de la Rotterdam, le asigură lui Teăcu și Julien Roger un cec în valoare de 44,090 de euro și 300 puncte ATP. Dacă vor câștiga finala, românul și olandezul vor încasa un cec de 97,720 de euro și 500 puncte ATP. Este cea de-a douaă finală ATP pe care o joacă Tecău alături de Julien Roger, în 2014, după cea câștigată duminica trecută la Zagreb Indorrs 2014.

>