Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați în optimi la turneul din Madrid

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost eliminați miercuri seară, în optimi de finală la turneul de tenis Madrid Open, competiție patronată de românul Ion Țiriac.

horia tecau si jean julien roger - brd 2014Jocul perechii româno-olandeze începe să scârție tot mai mult pe zgură în 2015.

După eliminarea din optimi de la Mastersul de la Monte carlo, și retragerea de la BRD Năstase Țiriac Trophy, Tecău și Rojer au bifat miercuri seară al doilea eșec consecutiv într-un turneu masters.

Horia Tecău și Jean Julien Roer, favoriți patru la Madrid, au avut bye în primul tur, iar la primul meci jucat pe zgura lui Țiriac, au clacat în fața perechii sârbo-croate formată din Marin Cilic și Viktor Troicki.

Tecău și Rojer au pierdut primul set cu 4-6, l-au câștigat pe al doilea cu 6-2, dar au cedat în super-tie-break cu 7-10.

Pentru accederea în optimi de finală la Madrid Open, Tecău și Rojer vor primi un cec în valoare de 16.130 de euro și câte 90 de puncte ATP.

De luni, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca pe tabloul principal de dublu masculin al turneului ATP Masters 1000 de puncte de la Roma.

>