Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați de la Turneul Campionilor după trei înfrângeri consecutive

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut vineri, și al treilea meci din cadrul Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra și pleacă acasă fără nicio victorie.

tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul 5 la Turneul Campionilor au fost eliminați vineri, din competiție, după ce au pierdut și ultimul meci din Grupa A.

Perechea româno-olandeză a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt, după o oră și 28 de minute de joc.

Kubot şi Lindstedt au câştigat grupa cu trei victorii şi s-au calificat în semifinale, fază în care vor întâlni echipa Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 7, ocupanta locului 2 în Grupa B.

Mike Bryan și Bob Bryan, capi de serie numărul 1 s-au calificat în semifinale după ce vineri au învins și partida Alexander Peya/Bruno Soares.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut partida cu frații Bryan, cu scorul de 6-7(7-4), 3-6, 6-10.

În prima partidă disputată la Turneul Campionilor, Tecău și Rojer au pierdut partida disputată cu perechea Alexander Peya/Bruno Soares.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer.

În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor. Totuşi, la primele două participări, Tecău şi colegul lui au obţinut câte o victorie în faza grupelor.

Tecău și Rojer încheie astfel anul cu trei înfrângeri usturătoare la Turneul Campionilor, ultima competiție majoră din tenisul masculin din 2014.

>