Breaking news

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, desemnaţi campioni mondiali ai sezonului la dublu

loading...

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost desemnaţi marți de Federația Internațională de Tenis, campioni mondiali ai sezonului la dublu masculin.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău şi Jean-Julien Rojer încheia anul 2015 în stil de mari campioni, mai exact, campioni mondiali la dublu masculin.

Grație câștigării turneelor de la Rotterdam şi Wimbledon, precum şi Turneul Campionilor, Tecău și Rojer au primit marți titlul de campioni mondiali la dublu masculin.

“Este o mare satisfacţie şi o mare realizare să închei anul ca jucător campion mondial pentru a doua oară în cariera mea (n.r. – şi în 2002, ca junior). Ne-am îmbunătăţit jocul la toate aspectele şi suntem fericiţi că evoluăm în direcţia corectă. Asta am visat şi este motivant să continuăm şi să încercăm să ne forţăm limitele din nou”, a declarat Horia Tecău.

În timp ce partenerul său olandez a precizat: Sunt foarte fericit de cum a mers întregul an. Este o mare satisfacţie că am obţinut aceste rezultate cu colegul meu Horia după atât de multă muncă depusă.

Serena Williams, locul 1 WTA, pentru a şasea oară, şi sârbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, a cincea oară, au primit titlurile de campioni mondiali în 2015 la simplu, în timp ce elveţianca Martina Hingis şi indianca Sania Mirza au primit titlul similar la dublu feminin.

Cei şase campioni îşi vor primi premiile în cadrul unei gale organizate la 31 mai 2016, în timpul turneului de la Roland Garros.

loading...