Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, calificați în sferturi de finală la Sydney

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat marți, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP de la Sydney, Australia, dotat cu premii în valoare totală de 494,310 de dolari.

tecau si rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți doi la turneul de dublu de la Sydney, și-au adjudecat rapid primul set cu 6-2, în fața perechii formate din australienii James Duckworth și Chris Guccione, posesori ai unui wild card.

Setul doi a fost mult mai echilibrat, și după ce la scorul de 5-5, Tecău și Rojer au ratat o minge de break, soarta setului dar și a meciului, s-a decis în tiebreak. Unde, perechea româno-olandeză s-a impus cu 9-7.

Astfel că după o oră și 9 minute de joc, Tecău și Rojer s-au impus în două seturi, scor 6-2, 67-6(9-7).

Horia Tecău participă pentru a patra oară consecutiv pe tabloul principal de dublu masculin de la Sydney. În 2012, când făcea pereche cu Robert Lindstetd, s-a oprit în primul tur.

În 2013, a jucat finala alături de Max Mirnyi, fiind învinși de frații Bryan. iar în 2014, Tecău și Rojer au fost eliminați în primul tur de perechea formată din Rohan Bopanna și Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Accederea în sferturi la Sydney, asigură perechii româno-olandeze, un cec în valoare de 3960 de dolari și 45 puncte ATP.