Breaking news

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, calificați în semifinale la dublu turneul de la Rotterdam

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat joi seară, în semifinalele turneului de tenis de dublu masculin, ATP 500 de la Rotterdam, dotat cu premii în valoare totală de 1,600,855 de euro.

tecau si rojerRomânia are doi jucători calificați în semifinalele turneului de dublu de la Rotterdam. După Florin Mergea, și Horia Tecău a acces joi seară, în careul de aș al turneului olandez.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții numărul trei ai turneului de dublu masculin de la Rotterdam, s-au impus în sferturi de finală, în fața perechii formate din Aisam-Ul-Haq Qureshi și Nenad Zimonjic.

Perechea româno-olandeză și-a adjudecat victoria, după o oră și 32 de minute de joc, în două seturi identice, ambele încheiate la tie-break, scor 7-6(7-3), 7-6(7-3).

În semifinale, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca cu perechea care se va impune în sfertul de finală disputat de cuplul Andre Begemann/Robin Haase cu ibericii Marcel Granollers/Marc Lopez.

Accederea pentru al doilea an consecutiv, în semifinale la Rotterdam, le asigură lui Tecău și Rojer, un cec în valoare de  22,530 de euro și câte 180 puncte ATP.

Tot azi, în sferturi de finală, Florin Mergea și Dominic Inglot, s-au impus în două seturi, scor 6-1, 6-3, în fața perechii formate din Rohan Bopanna și Daniel Nestor.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer se pot întâlni cu Mergea și Inglot, doar în finală. În 2014, Tecău și Rojer au pierdut finala de la Rotterdam în fața francezilor LLODRA, Michael Llodra și Nicolas Mahut.

>