Breaking news

Horia Tecău și Florin Mergea, în optimi la dublu la Australian Open

loading...

Horia Tecău și Florin Mergea, singurii români rămași pe tabloul principal la Australian Open, s-au calificat sâmbătă în optimi de finală la dublu masculin.

florin mergea si horia tecauHoria Tecău și Jean Julien Rojer, principali favoriți la Australian Open 2016, au reușit să se califice sâmbătă, în optimi de finală, după ce au eliminat în turul doi, perechea formată din Benjamin Becker și Dominic Thiem.

Român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, s-au impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3, după o oră și 50 de minute de joc.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 40.000 de dolari australieni și 180 de puncte ATP. În optimi ar urma să înfrunte câștigătorii partidei dintre italienii Marco Cecchinato/Andreas Seppi și spaniolii Marc Lopez/Feliciano Lopez (N. 15), programată duminică.

În 2015, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ajuns până în semifinale la Australian Open.

În optimi de finală la dublu se află și cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul patru. În această fază a competiției, Mergea și Bopanna vor întâlni perechea Treat Huey (Filipine)/Max Mirnîi (Belarus), cap de serie numărul 14.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>