Breaking news

Horia Tecău l-a învins pe Florin Mergea în sferturi la s-Hertogenbosch

Duelul românesc din sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP, de la s-Hertogenbosch, a fost adjudecat de Horia Tecău. Acesta, alături de  Jean-Julien Rojer s-a impus în două seturi, în fața perechii formate din Florin Mergea și Marin Draganja.

florin mergea si horia tecauCuplul româno-olandez, format din Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, s-a impus miercuri, în două seturi, scor 6-3, 6-4, în fața perechii româno-croate formată din Florin Mergea și Marin Draganja.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de dublu de la s-Hertogenbosch, și-au adjudecat victoria după doar o oră și 11 minute de joc cu Mergea și Draganja.

În semifinale, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor juca cu perechea învingătoare din sfertul de finală disputat de Marcel Granollers/Juergen Melzer și Andre Begemann/Lukas Rosol.

Accederea în semifinale, asigură pentru cuplul Tecău – Roger, un cec în valoare de 6.690 de euro și 90 de puncte ATP.

Horia Tecău a câștigat de trei ori turneul de dublu din Olanda. În 2010 și 2012, alături de Robert Lindstedt, iar în 2013 alături de Max Mirny.