Breaking news

Horia Tecău, în semifinale la dublu la turneul de la Rotterdam

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam din Olanda, competiție dotată cu premii totale de 1.724.930 euro.

horia tecau - jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer s-au impus joi, în sferturi, în două seturi, scor 6-4, 6-4 în partida cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriții numărul doi.

Tecău și Rojer s-au impus în doar 63 de minute de joc, acest succes fiind o palidă consolare pentru Horia care a pierdut medalia de aur în proba de dublu la JO 2016 (alături de Florin Mergea) în fața lui Marc Lopez și a compatriotului acestuia Rafael Nadal.

Perechea româno-olandeză și-a luat revanșa în fața celor doi Lopez pentru înfrângerea, la scor identic, suferită în 2016, în sferturile turneului de la Dubai.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 27.480 euro și 180 de puncte ATP, urmând să joace în penultimul act contra câștigătorilor din meciul Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop (Olanda) — Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia), cap de serie numărul patru.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat titlul la Rotterdam în 2015, au pierdut finala în 2014, iar în 2016 s-au oprit în semifinale.

>