Breaking news

Horia Tecău a urcat pe locul zece în lume în clasamentul ATP de dublu masculin

Horia Tecău este de azi pe locul zece mondial, în ierarhia ATP de dublu masculin, ca urmare a câștigării turneului de la Rotterdam. Cea mai bună clasare în ierarhia mondială de dublu masculin a lui Tecău a fost locul 5, realizat în 27 august 2012.

horia tecauHoria Tecău a urcat trei locuri în clasamentul ATP de dublu masculin, față de săptămâna trecută. Iar de azi ocupă pentru cel puțin șapte zile, locul zece mondial.

Românul are un total de 4570 de puncte, întrucât duminică a câștigat alături de Jean Julien Rojer, turneul de tenis de la Rotterdam. A fost cel de-al 25-lea trofeu cucerit de Horia Tecău, în carieră, și cel de-al 9-lea cucerit alături de olandez.

Florin Mergea a urcat și el două locuri, față de săptămâna trecută, întrucât a jucat semifinala la Rotterdam. De azi, Mergea ocupă locul 17 mondial, cu un total de 3185 de puncte ATP.  Aceasta fiind cea mai bună clasare a românului în ierarhia mondială de dublu masculin.

Adrian Ungur a urcat și el 7 locuri în clasamentul de dublu, fiind de azi pe poziția 154, cu un total de 480 de puncte, cea mai bună clasare din carieră.

În ierarhia de simplu masculin, Victor Hănescu rămâne cel mai bine clasat român, deși a coborât 3 locuri față de săptămâna trecută, fiind de azi pe poziția 142 cu un total de 375 de puncte ATP.

Adrian Ungur a urcat două locuri în ierarhia de simplu masculin, fiind de azi pe locul 151 mondial, cu doar 332 puncte ATP.

Marius Copil a coborât opt locuri, până pe 166, având de azi doar 305 puncte ATP.

Victor Crivoi a urcat 7 locuri, până pe 347 cu un total de 125 puncte ATP.

Teodor Dacian Crăciun s-a prăbușit 80 de locuri în clasamentul ATP, până pe poziția 871, având doar 18 puncte acumulate.

>