Breaking news

Horia Tecău a primit un trofeu special din partea BRD Năstase Ṭiriac Trophy

loading...

Horia Tecău a primit din partea organizatorilor turneului BRD Năstase Ṭiriac Trophy i-au acordat un trofeu special lui Horia Tecău, singurul jucător care s-a impus de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu.

horia tecau - brd 2014Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au confirmat statutul de principali favoriţi pe tabloul de dublu BRD Năstase Ṭiriac Trophy și s-au impus în finala jucată împotriva polonezilor Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski, câștigătorii din 2006 ai competiţiei de la București.

Horia Tecău intră astfel în istoria turneului de la București drept jucătorul român cu cele mai multe victorii pe zgura de la București și singurul jucător care reușește să se impună de trei ori consecutiv pe tabloul de dublu.

Horia Tecău a triumfat la București în 2012 alături de Robert Lindstedt, fiind pentru prima oară în 14 ani când un român câștiga titlul, după victoria lui Andrei Pavel și Gabriel Trifu din 1998. Horia Tecău și-a apărat titlul și în 2013 alături de Max Mirnyi, fiind primul titlu cucerit de cei doi împreună.

În 2014, Horia Tecău a devenit triplu campion la București, cucerind aici cel de-al 19-lea titlu din carieră, împreună cu partenerul său, Jean-Julien Rojer.

Bogdan Enoiu, Președintele BRD Năstase Ṭiriac Trophy, i-a înmânat lui Horia Tecău un trofeu creat de artistul Ioan Nemţoi, dedicat performanţelor remarcabile atinse la București de jucătorul român.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>