Breaking news

Horia Tecău a câștigat finala de dublu masculin de la Casablanca

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat sâmbătă, finala de dublu masculin de la Casablanca, turneu de tenis dotat cu premii în valoare totală de 485,760 de euro.

horia tecauHoria Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de dublu masculin de la Casablanca, s-au impus în două seturi, în finală, fața perechii formate din Tomasz Bednarek și Lukas Dlouhy.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au adjudecat trofeul la dublu după doar 57 de minute de joc cu Tomasz Bednarek și Lukas Dlouhy, în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Perechea româno-olandeză a cîștigat primul set după doar 27 de minute de joc după ce a făcut brake la scorul de 3-2 și mai apoi la scorul de 5-2.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer și-au adjudecat setul doi, tot pe serviciul adversarilor după ce reușiseră să facă brake la scorul de 3-1.

Pentru că au cștigat turneul de dublu masculin de la Casablanca, Tecău și Julien Rojer vor încasa 23.500 de euro și 250 de puncte ATP.

Este a doua finală ATP 250 jucată de Tecău alături de Julien Rojer, în 2014, după cea câștigată pe 9 februarie la Zagreb Indorrs 2014. Cei doi au jucat pe 16 februarie și o finală de dublu ATP 500 la Rotterdam, pe care au pierdut-o.

>