Breaking news

Horia Moculescu și-a câștigat existența în tinerețe, cântând la acordeon

loading...

Joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”, Horia Moculescu povestește cum a ajuns să cânte la acordeon.

horia moculescuTatăl meu mi-a trimis de pe front un acordeon. Atunci am învățat să cânt la acest instrument. Avem șase ani”, își amintește celebrul compozitor.

Ulterior, cu ajutorul acordeonului, compozitorul și-a câștigat existența pe parcursul mai multor ani . “Primii bani i-am câștigat cântând la acordeon. De altfel, acordeonul mi-a dat de mâncare pentru o lungă perioadă de timp, în anii ’50”, mai spune Moculescu.

Horia Moculescu și Mihai Tatulici sunt invitații lui Dan Negru joi seara, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție specială Seniori vs Juniori, în care aceștia se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platou, ci și cu vedete de televiziune, sportivi și artiști mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprișan sau Andrei Ștefănescu.

Cine va ieși câștigător din confruntarea din platou, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 23 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>