Breaking news

Holograf își amână concertele, din cauza operației suferite de Dan Bittman

Holograf a anunțat, astăzi, în emisiunea „Deșteptarea” de la Europa FM, prezentată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, că își amână mega-concertele programate la Sala Palatului din Capitală, pe 22 și 23 octombrie.

Solistul trupei Dan Bittman s-a operat și are nevoie de recuperare medicală iar perioada de refacere a artistului este mai mare decât timpul rămas până la concertele de la sfârșitul acestei luni.

Doi dintre membrii formației – Edi Petroșel și Mugurel Vrabete – invitați în „Deșteptarea” – i-au asigurat, însă, pe fani că nu este nimic grav: „Dan a avut o problemă medicală. Toți am rămas puțin surprinși. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenție chirurgicală, miercuri, la Viena. Vrem să vă spunem că marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte”, au mărturisit cei doi membri Holograf. „Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului”, au anunțat, râzând, Edi Petroșel și Mugurel Vrabete.

Concertele Holograf vor fi reprogramate anul viitor, cel mai probabil în luna februarie, potrivit celor doi membri Holograf prezenți, astăzi, în studioul Europa FM.

Trupa anunță că fanii care au achiziționat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.