Breaking news

HIT-ul Tik Tok-ului de la Dave Stancy

Toamna aceasta a adus utilizatorilor Tik Tok - cea mai energică melodie semnată Dave Stancy. Proiectul se adresează tinerilor pe care Dave îi provoacă să învețe coregrafia și să se filmeze și ei dansând, urcând clipul pe Tik Tok.

loading...
Filmarile videoclipului Tik Tok
Filmarile videoclipului Tik Tok

Toamna aceasta a adus utilizatorilor Tik Tok – cea mai energică melodie semnată Dave Stancy. Proiectul se adresează tinerilor pe care Dave îi provoacă să învețe coregrafia și să se filmeze și ei dansând, urcând clipul pe Tik Tok.

Stancy a devenit cunoscut în urma lansării melodiei Aprins din luna iunie. Bucureșteanul se pregătește acum pentru a urca pe scene cu noul proiect și speră ca tinerii să răspundă challenge-ului lui. În scurt timp, coregraful proiectului va urca pe YouTube și un tutorial pentru cei care vor să învețe coragrafia la modul profesionist.

Muzică și versurile melodiei Tik Tok îi aparțin lui Dave, în timp ce Dj Reck Records s-a ocupat de producerea proiectului. Ideile de regie și scenariul aparțin lui Marius Urs și Davine Vesco.

Dedic melodia aceasta tuturor tiktok-ărilor, adică fanilor aplicatiei, și îi invit să încerce această coregrafie cu care să se posteze pe TikTok sau Instagram. Sunt curios cine poate executa această coregrafie! – transmite Dave Stancy publicului țină.

loading...