Breaking news

Hidroizolatii de buna calitate– secretul pentru o baza solida si lispita de probleme

Gratie timpurilor moderne in care traim, industria constructiilor cunoaste noi tehnici si inovatii menite sa aduca un val de avantaje si de economii importante pentru orice investitor si nu numai. Produsele folosite se apropie din ce in ce mai mult de ideea de eco friendly, iar procesul in care sunt implicate tot mai cunoscutele hidroizolatii este simplu si rapid.

Nu mai este un secret faptul ca pardoseala reprezinta piatra de temelie atat pentru constructia propriu-zisa, cat si pentru activitatea pe care o desfasori. Indiferent de domeniul in care te implici, pardoseala este cea care contureaza un mediu sigur, optim pentru desfasurarea activitatilor si rezistent in fata tuturor provocarilor care pot sa apara in viata de zi cu zi. Astfel, pe piata exista o serie de variante special concepute pentru nevoile tale si care vin la pachet cu zeci de avantaje care te vor insoti atat pe termen scurt, cat si pe termenl lung.

Tipuri de hidroizolatii

Atunci cand pui bazele unei locuinte sau cladiri de birouri este deosebit de important sa acorzi toata atentia fundatiei, intrucat ea este cea care va sustine tot ansamblul. In ajutorul tau pot veni noile sisteme de hidroizolatii, tehnologii de ultima generatie care iti asigura toata siguranta de care ai nevoie pentru o perioada impresionanta de timp. Pe piata se regasesc zeci de variante, ideale pentru nevoile tale si care te ajuta in mod negresit in tot procesul de constructii.

Hidroizolatii terase

In cazul in care te bucuri de o terasa in gradina ta ai grija ca aceasta sa fie construita in mod corespunzator. In acest sens o poti proteja in fata temperaturilor extreme din sezonul rece sau cald folosind o lucrare de hidroizolatie. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar investitia va da roade multi ani de acum inainte. In plus, printre alte avantaje enumeram:

  • Durabilitate in timp;
  • Rezistenta la socuri si la temperaturile extreme;
  • Grad sporit de rezistenta in fata tuturor agentilor din mediu.

Pentru fundatii

Dupa cum spuneam anterior, o fundatie solida are nevoie de lucrari de hidroizolatii indiferent de dimensiune si de scopul lucrarilor. Daca terasa a fost finalizata conform noilor tendinte, casa ta se va bucura dupa finalizarea constructiilor de un mediu placut, lipsit de probleme si de infiltratiile de apa care pot sa apara in mod inevitabil la orice ora din zi si din noapte. In lipsa acestora, enumeram si alte beneficii precum

  • Imposibilitatea mucegaiului de a se forma;
  • Sanse zero de inundatii la subsol;
  • Siguranta instalatiilor electrice.

Hidroizolatii poliuretanice

In cele din urma, acest model care are la baza un amestec format din cimenturi speciale si rasini poliuretanice este si el deosebit de important. In acest fel va rezulta un invelis drept, lipsit de rosturi si imbinari, ideal pentru desfasurarea tuturor activitatilor. Se foloseste de regula in halele industriale, intrucat are un grad impresionant de rezistenta in fata tuturor provocarilor, conturand in acelasi timp si un mediu igienic. Placa se toarna dintr-o singura bucata, iar acest lucru se traduce prin:

  • Grad mare de elasticitate;
  • Durabilitate si rezistenta in timp (pana la 50 de ani);
  • Rezistenta la socurile de temperatura;
  • Mediu igienic tot timpul.

Hidroizolatii marca Milucon, secretul pentru fundatii rezistente

In cazul in care te afli in plin proces de constructii, afla ca cei de la Milucon iti pot da chiar acum o mana de ajutor.

Cu un catalog variat de servicii special concepute pentru nevoile tale, acestia se ocupa de hidroizolatii terase, fundatii, cat si acoperisuri verzi sau pardoseli epoxidice. Echipele de specialisti iti asigura o fundatie de calitate, ridicata intr-un timp record, in care calitatea este punctul cheie. Afla mai multe pe site.

>