Breaking news

Helmuth Duckadam, operat de urgență la Spitalul Județean din Constanța

Helmuth Duckadam, legenda fotbalului românesc de la Sevilia, a fost supus vineri dimineaţă unei intervenţii de urgenţă în Secţia de Cardiologie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Directorul medical al SCJU, dr. Cătălin Grasa, a declarat că Helmuth Duckadam a venit joi seara, în jurul orei 22,00, la Unitatea de Primiri Urgenţe, reclamând o suferinţă cardiacă.

Helmuth Duckadam a ajuns la spital după ce s-a forţat să o ia în spate pe fiica sa de patru ani, cu care se afla pe faleză.

Vineri dimineaţă, acesta a fost supus unei intervenţii la o arteră radială. Medicii i-au extras cheagul de sânge cu ajutorul unei sonde.

În prezent, fostul portar Helmuth Duckadam, 53 ani, este monitorizat postoperator, dar specialiştii clinicii spun că starea sa este bună.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Duckadam are 53 de ani şi este preşedinte de imagine la Steaua Bucureşti.

>