Breaking news

Hello Radio, noul post de radio online

Lansat pe 25 decembrie 2009, postul de radio online Hello Radio și-a câștigat deja un grup numeros  de ascultători fideli, ce crește de la o zi la alta.  Hello Radio emite live 24 de ore din 24, publicul țintă fiind tinerii cărăra le place muzica bună servită impecabil de Ionuț Scutariu.

11Pentru a afla mai multe despre noul proiect  – Hello Radio l-am luat la întrebări pe Ionuț Scutariu, proprietarul postului Hello Radio.

Sebastian Popescu: Cum a început pasiunea pentru radio?

Ionuț Scutariu: Povestea radioului pentru mine începe demult…încă din vremea liceului. La 18 ani am ”clădit” prima stație de radio pirat, la mine în oraș…de acolo a plecat întreaga ”nebunie” frumoasă care se cheamă: radio. A urmat apoi prima colaborare cu un radio  profesionist. Eram student  la Craiova și am lucrat la Radio Sud, radioul studenției mele. Apoi am ajuns la Iași, unde am facut masteratul și am lucrat la Radio Vox T Iași. A fost nevoie să trec prin toate aceste etape pentru a reuși să fac radio de performanță.  După un periplu prin țară la cele două radiorui a venit oferta de la București, de  a lucra la Național Fm. Pot spune că Național Fm a fost radioul care m-a maturizat ca și profesionist în acest domeniu.

Sebastian Popescu: de ce un radio online și nu unul pe FM?

Ionuț Scutariu: Nu cred că are vreo importanță de ce nu e Fm și e online…poate pentru  Fm lucrurile devin mai  costisitoare în timp ce pentru un radio online  costurile sunt mult mai mici.

Sebastian Popescu: ce îți propui prin acest proiect?

Ionuț Scutariu: Vreau să le transmit tuturor acelora care acultă  Hello Radio, ceea ce am învățat în tot acest timp, și anume, stare de bine, relaxare, pasiune, prietenie umor și multă muzică bună.

Sebastian Popescu: Ce noutăți pregătești pentru luna martie?

Iounț Scutariu: Un top muzical cu cele mai difuzate piese la Hello Radio, concursuri cu pemii, emisiuni interactive cu telefoane în direct, multă stare de bine și nu în ultimul rând, un jurnal de știri de la ora 18,00.

Sebastian Popescu: Mesajul tau pentru radioascultători?

Ionuț Scutariu: Nu vă culcați pe o ureche, ascultați Hello Radio.

Din programul Hello Radio vă recomandăm emisiunea Happy Nights, de luni până vineri de la ora 20.00 la 23.00 ca să aflii tot ce mișcă. Copii spun lucruri trăznite la…radio în cadrul emisiunii Hello Kids, în ficare marți și joi seara de la ora 19,00. Hello info, de luni până vineri, de la ora 13,00, un calendar muzical cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în ziua respectivă. Fanii muzicii latino pot asculta piesele preferate în cadrul emisiunii Hello Fiesta în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00. De luni până vineri de la ora 23.00 și până în zori puteți asculta cele mai frumoase cântece de dragoste.