Breaking news

HCM Baia Mare s-a bătut singură în partida cu Larvik. Româncele au ratat 7 aruncări de la 7 metri

HCM Baia Mare, Campioana României la Handbal Feminin, a pierdut pe mâna ei, partida cu Larvik din Grupele Ligii Campionailor. Româncele au ratat 7 aruncări de la 7 metri și au pierdut partida la un gol diferență.

hcm baia mare  - larvikHCM Baia Mare a bifat vineri seară, a doua înfrângere consecutivă în Liga Campionilor, după meciul pierdut săptămâna trecută în Franța, la Metz.

Campioana României a scăpat printre degete atât egalul cu Larvik, cât și șansa de a bifa o victorie zdrobitoare. Tricolorele au ratat șapte lovituri de la șapte metri, patru în prima repriză și trei în cea de-a doua.

Româncele au început în forță partida cu norvegiencele și au condus în primele minute și cu 5-1, însă jocul s-a stins treptat treptat și HCM a fost egalată la scorul de 8-8. Pe final de primă repriză jucătoarele de la HCM Baia Mare și-au mai revenit puțin și au intrat la pauză cu avantaj de un gol, scor 13-12.

Însă din păcate, elevele lui Costică Buceschi au ratat alte trei lovituri de la 7 metri în repriza secundă și au pierdut meciul la un singur gol, după ce au condus timp de 55 de minute.

Cu 15 secunde înainte de final, Luciana Marin a încercat o pasă pentru Georgievska, însă jucătoarea gazdelor nu a fost pe fază și mingea a ieșit în afara terenului, spre disperarea lui Buceschi, care nu a înțeles nimic din tactica pe care au adoptat-o jucătoarele HCM-ului.

HCM Baia Mare a pierdut, aşadar, al doilea meci consecutiv în Grupa D a Ligii Campionilor, astfel că se menţine pe locul 3, cu două puncte din trei meciuri.

Șansele de calificare în Grupele Principale ale Ligii campionilor, devin tot mai mici pentru HCM Baia Mare.

>