Breaking news

HCM Baia Mare, bătută măr de Gyor în Liga Campionilor

HCM Baia Mare, vicecampioana României la handbal feminin, a înregistrat sâmbătă seară, a doua înfrângere usturătoare din grupele Champions League. Gyor s-a impus în fața româncelor cu 33-21.

hcm baia mare - gyorHCM Baia Mare nu a reușit să învingă pe campioana Europei la handbal feminin, înregistrând al doilea eșec consecutiv în Liga Campionilor.

După eșecul de săptămâna trecută din partida cu  Thüringer, scor 29-36, băimărencele au mai încasat o înfrângere rușinoasă, sâmbătă, pe teren propriu, în fața a peste 3200 de suporteri.

Băimărencele au fost egale cu unguroaicele doar câteva minute în prima repriză, după care scorul a luat proporții, iar la pauză tabela indica 10 la 16 pentru Gyor.

În minutul 39, Ada Nechita a reușit să marcheze un gol superb după ce a pornit pe contra atac și a interceptat în apropierea careului de nouă metri ai echipei adverse, mingea aruncată portarul HCM Baia Bare.

Finalul de meci a aparținut unguroaicelor care au făcut legea pe terenul de joc. În ultimele secunde HCM a ratat o lovitură de la șapte metri care putea să mai reducă din scor.

După 60 de minute de joc spectaculoase Gyor s-a impus cu scorul de 33 la 21 în fața echipei HCM Baia Mare.

>