Breaking news

Hănescu, Ungur și Luncanu, în optimi la BRD Challenger Arad

Victor Hănescu, Adrian Ungur și Alexandru Petru Luncanu, s-au calificat în optimile de finală ale turneului de tenis ATP Challenger de la Arad.

adrian ungur-victor hanescu-luncanu petruDoar trei din cei șapte români prezenți pe tabloul principal de simplu masculin de la Challengerul arădean, au reușit să acceadă în turul doi.

Petru Alexandru Luncanu, posesorul unui wildcard, l-a învins marți, în primul tur pe Bruno Santanna, în trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-1. Luncanu va juca în turul doi cu Franco Skugor.

Victor Hănescu este al doilea român care a reușit să se califice în turul doi la Arad, după ce a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-2, de elvețianul de origine română, Constantin Sturdza. În optimi, Hănescu, cap de serie numărul doi la Arad, va juca cu Uladzimir Ignatik.

Adrian Ungur, câștigătorul turneului din 2013, s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, în fața lui David Guez, și va juca în optimi cu Martin Cuevas.

Vasile Antonescu a fost învins în două seturi de Martin Cuevas, cu scorul de 3-6, 4-6. Patrick Ciorcilă a fost și el eliminat, marți, în primul tur de neamțul Gerald Melzer, scor 1-6, 2-6.

Marius Copil, finalistul din 2013 de la Challengerul arădean, a fost eliminat în mod surprinzător, în trei seturi de Aldin Setkic, cu scorul de 7-6(7-2), 4-6, 3-6.

Accederea în optimile de finală, le asigură lui Hănescu, Ungur și Luncanu câte 6 puncte ATP și un cec în valoare de 600 de euro.