Breaking news

Hănescu, eliminat atât la dublu cât și la simplu la US Open

Victor Hănescu încheie în genunchi ultimul turneu de Grand Slam al anului. Românul a fost eliminat în primul tur, atât la simplu cât și la dublu în cadrul US Open.

hanescu - gstaadVictor Hănescu a părăsit miercuri noapte, definitiv turneul US Open 2013, după ce a fost învins în mod surprinzător de argentinianul Leonardo Mayer, locul 81 mondial.

Hănescu, locul 54 ATP, a pierdut primul set în tie- break cu 6-7(4-7) iar pe al doilea cu 4-6. Abia în setul trei, românul a reușit să se impună cu 6-3. Degeaba însă, întrucât argentinianul a câștigat și setul patru tot în tie-break, cu 7-6(7-4), și s-a calificat în turul doi.

În timp ce Hănescu pleacă acasă cu coada între picioare, Leonardo Mayer va juca în turul doi cu britanicul Andy Murray.

Eliminarea de pe tabloul de simplu vine la doar o zi, de când românul a fost învins la dublu, tot în primul tur, unde făcea pereche cu Kenny De Schepper. Cei doi au fost învinși în două seturi, scor 3-6, 6-7, de perechea formată de Daniel Brands și Philipp Oswald.

După eliminarea lui Horia Tecău, în turneul de dublu mai avem un singur român, pe Florin Mergea care joacă vineri, alături de Lukas Rosol, în primul tur, împotriva perechii formate din Roberto Bautista și Daniel Gimeno.