Breaking news

Hănescu, bătut măr la Alphen aan den Rijn, de un jucător aflat abia pe locul 309 în lume

Victor Hănescu a luat bătaie sâmbătă, în semifinale la turneul challenger din Alphen aan den Rijn, Olanda, de la ibericul Daniel Munoz, aflat abia pe locul 309 mondial.

hanescuVictor Hănescu nu își revine nici în turneele challenger. Românul încasează înfrângeri usturătoare de la jucători modești fără palmares și mai slab cotați decât el.

Sâmbătă, în semifinale la Alphen aan den Rijn a fost bătut măr de un iberic aflat pe locul 309 în lume, după ce românul a ratat în setul doi șapte mingi de brake.

Victor Hănescu și-a pierdut prima dată serviciul în primul set la scorul de 2-2, iar las corul de 3-5 i-a anulat adversarului o minge de set. După care ibericul a urmat la serviciu și s-a impus cu 6-4 după 37 de minute de joc.

În setul doi, Hănescu a ratat trei mingi de brake când conducea cu 1-0. Și ce n-a reușit românul cu trei mingi, a izbutit ibericul cu una singură, la scorul de 2-2, așa cum s-a întâmplat și în primul set. Hănescu a mai ratat apoi două mingi de re-brake la scorul de 2-3. În cele din urmă, după ce i-a anulat ibericului două mingi de 4-2, românul a trimis un lung de line perfect, a trecut în avantaj și a făcut re-brake abia după ce adversarul său a dat prima minge în fileu iar pe a doua a returnat-o afară.

Și după ce a egalat scorul la 3-3, Hănescu a ratat patru mingi de 4-3 pe propriul serviciu, i-a oferit minge de re-brake ibericului care a fructificat-o și a trecut din nou la conducerea setului. Și din nou Hănescu a irosit două mingi prin care putea egala din nou scorul în setul doi. Și ca tabloul eșecului să fie complet, românul a pierdut setul doi dar și meciul, pe propriul serviciu.

După o oră și 38 de minute de joc, Victor Hănescu a pierdut semifinala în două seturi scor 4-6, 3-6. Pentru accederea în semifinale, românul va primi un cec în valoare de 2130 de euro și 29 puncte ATP.